You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Отоклиника

нема отворени работни позиции

За компанијата

Амбуланта за уво, нос и грло
Основен преглед изнесува 400
Се врши ехо на синуси
Полицерување(вадење на секрет од нос)
Аудиометрија
Тампонада на нос
Калориски тест за вртоглавица

Поврзани огласи

Оствари контакт со Отоклиника
 
 
Коментари
Внеси оцена и препорака