You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
А-Цони Александар ДООЕЛ Скопје

отворена 1 работни позиција

За компанијата

омпанијата е основана 1990 година како компанија за производство на фротир, текстил и други текстилни производи. Имаме свој производствен погон, фабрика во Делчево, со вкупна површина 6000 м2 за производство на фротир, конфекционирање на сите видови фротир пешкири за широка потрошувачка, хотелски фротир, фротир бањарки, производство на постелнина за секој тип во домаќинство и хотелска програма, производство на маици и производство на ХТЗ опрема.

Поврзани огласи


Повеќе
Оствари контакт со А-Цони Александар ДООЕЛ Скопје
 
 
Коментари
Внеси оцена и препорака