You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
МФА Трејдинг ДООЕЛ Штип

нема отворени работни позиции

За компанијата

Фирмата МФА Трејдинг е основана 26.03.2014. Главна дејност на фирмата е увоз на материјали и помошни материјали од земјите од ЕУ, Кина и Индија. Исто така врши и извоз за познати купувачи од Бугарија, Холандија, Германија.
Фирмата делува како агентура за производство на текстилни производи за своите клиенти, претежно машка кошула. Главното производство е базирано во Штип, но имаме соработка и со други произведители од цела Македонија.

Поврзани огласи

Оствари контакт со МФА Трејдинг ДООЕЛ Штип
 
 
Коментари
Внеси оцена и препорака