You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
МедикаПро Дооел

отворена 1 работни позиција

За компанијата

Специјализирана продавница за ортопедски помагала, основана во 2018 година.
Екслкузивен застапник и дистрибутер на неколку реномирани светски компании, со асортиман од преку 600 ортопедски и други помагала.
На располагање на корисниците (социјални мрежи, on-line продажба, продажни салони во Скопје, Тетово ,Прилеп,Битола,Струмица и Куманово

Поврзани огласи


Повеќе
Оствари контакт со МедикаПро Дооел
 
 
Коментари
Внеси оцена и препорака