You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
DDS COMPUTERS

нема отворени работни позиции

За компанијата

DDS computers е компанија која на македонскиот пазар е присутна 30 години.Основна дејност е продажба ,инсталација и одржување на ИТ опрема.Во нашето портфолио се следните брендови Lexmark,Lenovo,Optoma,Microsoft,Contex и други.Тимската работа ја води нашата компанија кон нови цели и достигнувања. Отворени сме за преим на млади ИТ образовани луѓе, кои ценат стабилност, тимска работа и напредок во кариерата .

Поврзани огласи

Оствари контакт со DDS COMPUTERS
 
 
Коментари
Внеси оцена и препорака