You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
ЗЕЛЕНА КУЌА НА РАСТЕНИЈА ДООЕЛ СКОПЈЕ

отворена 1 работни позиција

За компанијата

Зелена е специјализирана продавница за растенија и цветни аранжмани. Ние веруваме дека растенијата го прават животот поубав, а наша цел е да им помогнеме на купувачите да го пронајдат совршеното растение за нив и притоа да ја направиме грижата за растенијата лесна и едноставна.

Поврзани огласи


Повеќе
Оствари контакт со ЗЕЛЕНА КУЌА НА РАСТЕНИЈА ДООЕЛ СКОПЈЕ
 
 
Коментари
Внеси оцена и препорака