You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Љупчо Домазетов

Јас сум комуникативен, сакам да работам во тим,трудољубив сум и почитувам авторитети.Предизвик ми е стекнување нови знаења и искуства и нови познанства.Амбициозен сум и имам натпреварувачки дух.Како млад човек сакам спорт(поранешен пливач).

Професионален опис


Java,Sql,Andorid,Microsoft Office,Html, Css

Вештини


Категорија : Програмирање,

100

Дигитални вештини: Развивање на Android апликации,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Критички размислувам, Соработувам во тим, Аналитички размислувам,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици:

100

Возачка дозвола: Да

100

Образование и едукација

Формално образование


Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака