You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Викторија Кочовска

Ентузијастична сум за вклучување на моите вештини и знаење на поинаков начин и поддршка.

Професионален опис


Ангажираноста во различни проекти, како и стекнатите знаења придонесоа да се надградувам во областа на финансиите и во административното работење. Мојот внимателен и детален насочен став, исто така ми помогна во извршување на моите должности и одговорности.

Вештини


Категорија : Друго,

100

Дигитални вештини: Дизајн, Организација на настани, Истражувања,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Критички размислувам, Соработувам во тим,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици: Англиски,

100

Возачка дозвола: Да

100

Образование и едукација

Формално образование


Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака