You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Зорана Дамческа

Комуникативна,одговорна,дружељубива секогас за нови познанства и дружења

Професионален опис


Интереси за родови и права на жените

Вештини


Категорија : Друго, Човечки ресурси,

100

Дигитални вештини: Водење и ажурирање евиденции, Селекција на човечки ресурси,

100

Лични карактеристики: Соработувам во тим,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици:

100

Возачка дозвола: Не

100

Образование и едукација

Формално образование


Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака