You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Elena Ilijovska

Професионален опис


Вештини


Категорија : Дизајн, Друго,

100

Дигитални вештини: Преведување, Организација на настани, Грижа за корисници,

100

Лични карактеристики: Креативен, Соработувам во тим,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици: Италијански, Англиски, Германски,

100

Возачка дозвола: Не

100

Образование и едукација

Формално образование


Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


01.06.2019 - 01.04.2020
In Your Pocket
administrativen asistent

administrativno rabotenje i organiziranje sostanoci i delovni sredbi

08.09.2016 - 08.01.2018
Cmx Solutions
call agent

rabota vo call centar so italijanski jazik so klienti od italija i svajcarija, sluzba za korisnici.

08.09.2016 - 08.01.2018
Cmx Solutions
call agent

rabota vo call centar so italijanski jazik so klienti od italija i svajcarija, sluzba za korisnici.

Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака