You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Викторија Ѓурова

Комуникативна, вредна, флексибилна личност

Професионален опис


Од мојата кратка биографија како што можете да видите, досегашното работно искуство ми беше во комерција, каде се пронаоѓам најмногу, бидејќи сум комуникативна, динамична личност која сака предизвици, а не монотонија. Тоа можам да го издвојам како едно најголемо искуство за мене во продажбата, што секако не е едноставно и не е за секого.

Вештини


Категорија : Е-бизнис, Програмирање,

100

Дигитални вештини: Развивање на веб-апликаци, Развивање на веб-страници,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Соработувам во тим, Аналитички размислувам,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици: Англиски, Германски, Српски, Хрватски,

100

Возачка дозвола: Да

100

Образование и едукација

Формално образование


Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака