You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Марко Палоски

Систем инженер

Професионален опис


Систем инженер

Вештини


Категорија : Програмирање, Друго, Човечки ресурси

100

Дигитални вештини: Развивање на веб-апликаци, Развивање на веб-страници, Одржување на веб-страници, Организација на настани, Истражувања, Грижа за корисници, Техничка поддршка, Селекција на човечки ресурси, Развивање капацитети на човечки ресурси,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Критички размислувам, Соработувам во тим, Аналитички размислувам,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици: Англиски,

100

Возачка дозвола: Не

100

Образование и едукација

Формално образование


2013
Факултет за информатички науки и компјутерско инженерство
високо

Компјутерски науки

Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


03.03.2017 - во тек
Нетцетера
Систем Инженер

Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака