You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Hanife ETEM

Професионален опис


Вештини


Категорија : Човечки ресурси, Право и сметководство, Друго

100

Дигитални вештини: Административно право, Преведување, Академско пишување, Селекција на човечки ресурси,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Критички размислувам, Соработувам во тим, Аналитички размислувам,

100

Мајчин јазик: Турски

100

Други јазици: Албански, Англиски, Македонски,

100

Возачка дозвола: Да

100

Образование и едукација

Формално образование


Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака