You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Ивана Макреовска

Мотивирана и креативна личност која поставува цели пред себе и се обидува да ги постигне.

Професионален опис


Познавање на програмите за дизајнирање: Adobe Photoshop, Adobe Illustrator.
Познавање на програмите за 3Д моделирање: 3Ds Max, Solidworks.

Вештини


Категорија : Дизајн,

100

Дигитални вештини: Графички дизајн, Анимација,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Соработувам во тим,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици: Англиски, Германски,

100

Возачка дозвола: Да

100

Образование и едукација

Формално образование


Технички факултет- Битола
високо

Графичко инженерство и дизајн

Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


2019
KUMEV BROTHERS PRODUCTION
AUTODESK 3DS MAX
2020
Јавен Адвертајзинг
Графички дизајн- Adobe Photoshop, Adobe Illustrator
2021
Семос едукација
Adobe Illustrator CC
2020
Brainster
Adobe Photoshop CC

Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака