You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Ана Томоска

Студент на Факултет за информатички науки и копјутерско инженерство

Професионален опис


Креативна, комуникативна, оптимист, секогаш подготвена за учење нови работи, помагање таму каде што е потребно, превземање ризик
се дел од карактеристиките кои ме опишуваат.

Вештини


Категорија : Програмирање, Дигитален маркетинг, Дизајн

100

Дигитални вештини: Графички дизајн, Веб-дизајн, Развивање на веб-апликаци, Развивање на веб-страници, Одржување на веб-страници,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Соработувам во тим,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици:

100

Возачка дозвола: Да

100

Образование и едукација

Формално образование


Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака