You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Андреј Ал Асади

Тимски играч посветен на рокови, колегијалност и кариерен развој.

Професионален опис


Искуство во проектен менаџмент и content writing, одлично познавање на англиски јазик, Word Office, HTML, и ISTQB Manual Software Testing.

Вештини


Категорија : Друго, Човечки ресурси,

100

Дигитални вештини: Пишување на содржини, Преведување, Водење и ажурирање евиденции, Организација на настани, Истражувања, Грижа за корисници,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Критички размислувам, Соработувам во тим, Аналитички размислувам,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици: Англиски, Српски,

100

Возачка дозвола: Да

100

Образование и едукација

Формално образование


2020
Универзитет Св. Кирил и Методиј, Економски Факултет - Скопје
високо

Менаџмент

Учество на обуки и тренинзи


2020
Semos
ISTQB Manual Tester

Three modules: ISTQB Foundation Level, Agile Manuel Tester and Scrum Master

2021
Brainster
Irreplaceable project and product manager

Основи на проектен и продукт менаџмент

2018
Project Managers Association of Macedonia
Training for young managers

Skills and know-how in human resourses and time management

Стекнати сертификати


Работно искуство


04.02.2018 - 15.02.2019
Македонско Здружение за Лифтови
Асистент проектен менаџер

Работа како проектен менаџер за Македонското зружение за лифтови како дел од УСАИД Бизнис Екосистем Проектот. Дел од работните задачи се состоеја во организација на тренинзи и обуки, комуникација со консултанти, граѓани и компании членки на здружението, редовни месечни наративни и финансиски извештаи, итн. Проектот беше во траење од година дена.

15.04.2021 - во тек
Ridarec
Content Writer

Writing guides, reviews, blog posts for sites partnering with companies from different industries such as online gambling, consulting, entrepreneurship, pets and animals, financial advice, and more. Experience in HTML, SEO Surfer, and all working activities conducted in English language.

20.04.2019 - 12.06.2019
Македонско Здружение за Лифтови
Менаџмент

Организација на Првиот Регионален Симпозиум за Лифтови и Ескалатори - SEELIFT, Ohrid, 2019 Ангажман околу идејна подготовка, подготовка и реализација на симпозиумот. Изработка на програма и покани. Организација, транспорт и сместување на гости. Организација на техничка подршка како озвучување, фотографи и толкувачи. Транспорт на гостите назад.

Портфолио


Curriculum Vitae
Работно портфолио

Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака