You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Милица Величковиќ

Харизматична, насмеана, продуктивна, креативна, љубезна, професионално комуникативна

Професионален опис


Сертифициран графички дизјанер, апсолвент на ФЛУ, запишан студент на Web development IT academy - Белград, со креативни вештини, работа на програми како Ai, Id, Ph.
Цртање и сликање во слободно време.
Искуства во конкурси за постери.
Во професионален поглед - графички и веб дизјанер, работа на големи проекти со посветеност.

Вештини


Категорија : Дизајн,

100

Дигитални вештини: Графички дизајн,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Критички размислувам, Аналитички размислувам,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици: Англиски, Српски,

100

Возачка дозвола: Да

100

Образование и едукација

Формално образование


Факултет за ликовни уметности - Скопје
високо

Графика/Графички дизајн

Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


2021
Brainster
Графички дизајнер

Работно искуство


Портфолио


Грфички дизајн
Portfolio by Milica Luka

Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака