You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Andrej Ilievski

Живеам во Скопје, студирам на Факултетот за Информатички науки и Компјутерско Инженерство при Уким, на насока Софтверско Инженерство и Информациски Системи.

Професионален опис


Иновативност, оптимист, комуникативност се дел од моите особини. Додека пак програмските јазици C, HTML, CSS, Delphi се неколкуте мои вештини. Досега имам работено само во Логинг Електроникс како продажен агент и исто така сум дел од тимот за SEO.

Вештини


Категорија : Програмирање, Дизајн,

100

Дигитални вештини: Графички дизајн, Веб-дизајн, Развивање на веб-страници, Одржување на веб-страници,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Соработувам во тим, Оптимист

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици:

100

Возачка дозвола: Да

100

Образование и едукација

Формално образование


2019
СОСУ Илинден
средно

Електротехничар за Компјутерска Техника и Автоматика

Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака