You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Ана Јаневска

Одговорна, креативна, амбициозна, успешна, позитивна и секогаш подготвена за нови предизвици.

Професионален опис


Како травел блогер вршам промоција на разни туристички дестинации, поттикнувајќи нивен развој и препознавање на нивните вредности.
Маркетинг промоција на производи преку професионални фотографии и видеа.

Вештини


Категорија : Дигитален маркетинг, Дизајн, Видео продукција

100

Дигитални вештини: Mаркетинг на социјални мрежи, Еmail маркетинг, Подготовка на промотивни/ информативни текстови, Снимање видео, Видео монтажа,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Критички размислувам, Соработувам во тим,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици: Англиски,

100

Возачка дозвола: Да

100

Образование и едукација

Формално образование


Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака