You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Трајче Аневски

Веб дизајнер - UX/UI дизајнер - Дизајнер на мебел и ентериери

Професионален опис


Дипломиран Дизајнер на мебел и ентериери кој својата креативност и перфекција ја пренесува во дигиталните технологии. Сертифициран Веб Дизајнер со желба за постојано усовршување и надградување на своите вештини.

Вештини


Категорија : Дизајн, Програмирање,

100

Дигитални вештини: UX/UI дизајн,

100

Лични карактеристики:

100

Мајчин јазик: Label

100

Други јазици:

100

Возачка дозвола: Не

100

Образование и едукација

Формално образование


Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака