You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Филип Ристески

Front End Developer

Професионален опис


An academically and commercially astute software engineer with passion for the Ideation, design and manufacture of Innovative products that save time and make users lives easier.

Вештини


Категорија : Програмирање,

100

Дигитални вештини: Развивање на веб-апликаци, Развивање на веб-страници,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Соработувам во тим,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици: Англиски, Германски,

100

Возачка дозвола: Да

100

Образование и едукација

Формално образование


2020
Факултет за информатички и комуникациски технологии - Битола
високо

Информатички Технологии

Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака