You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Viktorija Gorgieva

Kreativna,komunikativna,vljubena vo enterierot. Dizajner na mebel i enterier.

Професионален опис


Poznavanje na angliski i germanski jazik.

Вештини


Категорија : Дизајн,

100

Дигитални вештини:

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Соработувам во тим, Аналитички размислувам,

100

Мајчин јазик: Label

100

Други јазици: Англиски,

100

Возачка дозвола: Да

100

Образование и едукација

Формално образование


Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака