You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Викторија Митрева

Амбициозна, трудољубива

Професионален опис


Како редовен студент на ФЕИТ(завршив прва година) на насоката КСИАР знам да програмирам во С и С плус плус, во моментов самостојно учам и Python, MATLAB и Java. Во иднина сакам да се занимавам со машинско учење и вештачка интелигенција. Брзо учам, комуникативна сум и секогаш се вложувам максимално на сите полиња.

Вештини


Категорија : Програмирање,

100

Дигитални вештини:

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Критички размислувам, Соработувам во тим, Аналитички размислувам,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици: Англиски, Француски,

100

Возачка дозвола: Да

100

Образование и едукација

Формално образование


Учество на обуки и тренинзи


2020
Semos
C programming

Програмирање во С

2021
Semos
AIBiz and Microsoft Azure AI 900

Имплементирање на модели за машинско учење преку Microsoft Azure

Стекнати сертификати


Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака