You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Мила Илиевска

комуникативна, креативна, трудољубива

Професионален опис


Јас сум студент прва година на Филозофскиот факултет во Скопје, отсек Филозофија. Креативна, комуникативна, трудољубива, тимски играч. Како хоби можам да издвојам читање книги и возење велосипед. Барам работа во Скопје. Немам работно искуство.

Вештини


Категорија : Друго,

100

Дигитални вештини: Организација на настани, Истражувања, Грижа за корисници,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Критички размислувам, Соработувам во тим, Аналитички размислувам,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици: Англиски,

100

Возачка дозвола: Не

100

Образование и едукација

Формално образование


2021
Гимназија Кочо Рацин
средно

Гимназиско образование

Филозофски факултет
високо

Филозофија

Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


11.01.2021 - во тек
///
///

Барам работа во Скопје со флексибилно работно време. Немам работно искуство.

Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака