You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Ева Николоска

Организирана, трпелива, креативна , амбициозна .

Професионален опис


Excellent interpersonal, organizational and
communication skills .
Quick adaptability to new
environment .
Responsibility to the given tasks and positive
attitude .

Вештини


Категорија : Друго, Човечки ресурси, Дигитален маркетинг

100

Дигитални вештини: Mаркетинг на социјални мрежи, Еmail маркетинг, Подготовка на промотивни/ информативни текстови, Водење и ажурирање евиденции, Организација на настани, Истражувања, Селекција на човечки ресурси, Развивање капацитети на човечки ресурси,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Критички размислувам, Соработувам во тим, Аналитички размислувам,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици: Англиски,

100

Возачка дозвола: Да

100

Образование и едукација

Формално образование


DjolevandArts
средно

Студент

Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака