You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Симона Костадинова

Исполнителна, одговорна

Професионален опис


Добра сум во комуникација и проценка на луѓе, со малку труд можам да го научам секој предмет.

Вештини


Категорија : Друго,

100

Дигитални вештини: Организација на настани,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Соработувам во тим,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици: Англиски, Германски,

100

Возачка дозвола: Не

100

Образование и едукација

Формално образование


Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака