You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Hristina Tasevska

комуникативна , упорна , истрајна , одговорна , лојална

Професионален опис


Магистер по право од областа на граѓанското материјално и граѓанското процесно право со искуство во областа на граѓанското право .

Вештини


Категорија : Право и сметководство, Друго,

100

Дигитални вештини: Составување договори ,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Критички размислувам, Соработувам во тим,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици: Англиски, Српски, Француски, Шпански,

100

Возачка дозвола: Не

100

Образование и едукација

Формално образование


2019
Правен факултет Јустинијан I Скопје
магистратура

граѓанско право

2011
СЕПУГС Васил Антевски Дрен - Скопје
средно

правна насока

Учество на обуки и тренинзи


2021
СОС Детско село Скопје
Зајакнување на млади преку нови можности

Основни животни вештини и вработливост

2020
Едукативен центар на Пивара Скопје
,Вештини за успех

Стекнати сертификати


Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака