You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Ertunc Sali

Графички дизајнер / Графички уметник / Илустратор / Експресионист

Професионален опис


Во моето 10 годишно искуство како графички дизајнер, соработував со различни луѓе на различни проекти, кои што дополнително го зголемија искуството за решавање на различни проблеми од визуелната сфера до меѓучовечките односи. Интересот кое што го имам за учење е тој што ме натера да научам повеќе програми, кои што се помошни алатки за моите визуелни решенија, и да истражувам за индустријата која се м,енува и се развива во дневна база.

Вештини


Категорија : Дизајн, Дигитален маркетинг,

100

Дигитални вештини: Видео продукција, Традиционален принт, Mаркетинг на социјални мрежи, Еmail маркетинг, Графички дизајн, Анимација,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Критички размислувам, Соработувам во тим, Аналитички размислувам,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици: Англиски, Турски, Српски,

100

Возачка дозвола: Не

100

Образование и едукација

Формално образование


2013
Факултет за ликовни уметности
високо

Графички уметник и дизајнер

Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака