You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Тајана Марија Атанаскова

/

Професионален опис


/

Вештини


Категорија : Програмирање,

100

Дигитални вештини: Fullstack MERN Developer, Развивање на веб-апликаци, Развивање на веб-страници, Одржување на веб-страници,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Критички размислувам, Соработувам во тим,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици: Англиски, Германски, Хрватски, Српски,

100

Возачка дозвола: Да

100

Образование и едукација

Формално образование


2019
Факултет за Електротехника и Информациски Технологии
високо

Компјутерско Системско Инженерство, Автоматика и Роботика

Семос
високо

FullStack JavaScript Development

Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака