You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Ристо Гегов

Иновативен штедач на време

Професионален опис


Excel,Tableau,Power BI

Вештини


Категорија : Друго, Е-бизнис,

100

Дигитални вештини:

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Критички размислувам, Соработувам во тим, Аналитички размислувам,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици:

100

Возачка дозвола: Да

100

Образование и едукација

Формално образование


2018
Економски факултет - Прилеп
високо

Сметководство, финансии и ревизија

Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


05.12.2015 - во тек
Кромберг и Шуберт - Битола
Тренер/Обучувач

Обуки на вработени поврзани со специјални производствени процеси

Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака