You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Jesmina Pajaziti

.

Професионален опис


.

Вештини


Категорија : Дигитален маркетинг, Дизајн, Друго

100

Дигитални вештини: Mаркетинг на социјални мрежи, Преведување, Организација на настани, Грижа за корисници,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Соработувам во тим,

100

Мајчин јазик: Албански

100

Други јазици: Македонски, Англиски, Италијански,

100

Возачка дозвола: Не

100

Образование и едукација

Формално образование


Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака