You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Раде Петрески

Амбициозен, реален и секогаш подготвен за нови предизвици

Професионален опис


Не-професионално искуство во користење на Autodesk - Autocad и Google Sketchup за внатрешен дизајн. ACA сертификат за Adobe Illustrator и Photoshop и 3 месечна пракса преку работа на реални проекти. 4 години активна работа во продажба, директна и телефонска во повеќе македонски и една странска фирма.

Вештини


Категорија : Дизајн, Е-бизнис, Друго

100

Дигитални вештини: Графички дизајн, Преведување, Водење и ажурирање евиденции,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Критички размислувам, Соработувам во тим, Аналитички размислувам,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици:

100

Возачка дозвола: Да

100

Образование и едукација

Формално образование


Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


01.11.2019 - во тек
Клими.мк
Продажба

Професионални и детални информации и консултации за потребите на клиентите, работа на каса и останати административни задачи

01.09.2016 - 15.04.2019
Техномаркет
Продажба

Професионални и детални информации и консултации за потребите на клиентите, работа на каса и останати административни задачи

01.08.2019 - 31.08.2021
FLAKO
Телефонска продажба

Телефонска комуникација на англиски со клиенти од Норвешка, Данска и Шведска. Телемаркетинг и воведување на клиентите во програмите за инвестиции во криптовалути

Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака