You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Martina Trpkovska

Kreativna, ambiciozna, hrabra.

Професионален опис


Psiholog, komunikaciski vestini, vestini za spravuvanje so stres, rabota so deca i mladi.

Вештини


Категорија : Друго,

100

Дигитални вештини: Истражувања,

100

Лични карактеристики: Креативен,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици: Англиски,

100

Возачка дозвола: Да

100

Образование и едукација

Формално образование


Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака