You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Teodora Grombanovska

Динамична, екстровертна, лојална

Професионален опис


Студент по психологија со уште еден останат испит, одлични комуникациски вештини, познавања од ИТ секторот, sales пракса во CodeDesk, фитнес, готвење и нутриционизам

Вештини


Категорија : Друго, Човечки ресурси,

100

Дигитални вештини: Комуникација,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Соработувам во тим,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици:

100

Возачка дозвола: Не

100

Образование и едукација

Формално образование


Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака