You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Емилија Митреска

Амбициозна, брзо учам нови работи

Професионален опис


Дипломиран економист, барам да стекнам искуство и развивам нови вештини.

Вештини


Категорија : Право и сметководство,

100

Дигитални вештини:

100

Лични карактеристики: Креативен, Критички размислувам, Соработувам во тим,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици: Англиски,

100

Возачка дозвола: Не

100

Образование и едукација

Формално образование


2020
Економски факултет Прилеп
високо

Прилеп

Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака