You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Мартин Теновски

Амбициозен и секогаш позитивен.

Професионален опис


Дизајнер со повеќе од 5 години искуство во областа на UX/UI и Веб дизајнот. Инструктор на академијата за UX/UI дизајн во Brainster.

Вештини


Категорија : Дизајн, Програмирање

100

Дигитални вештини: Веб-дизајн, Развивање на веб-страници,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Критички размислувам, Соработувам во тим, Аналитички размислувам,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици: Српски, Англиски,

100

Возачка дозвола: Да

100

Образование и едукација

Формално образование


Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


01.09.2021 - во тек
INSCALE Global
Senior UX/UI Designer

04.11.2020 - во тек
Brainster
Инструктор

Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака