You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Филип Димкоски

Професионален опис


Вештини


Категорија : Човечки ресурси, Дигитален маркетинг, Друго

100

Дигитални вештини: Подготовка на промотивни/ информативни текстови, Преведување, Лекторирање, Организација на настани, Академско пишување, Селекција на човечки ресурси, Развивање капацитети на човечки ресурси,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Критички размислувам, Соработувам во тим, Аналитички размислувам,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици: Српски, Бугарски,

100

Возачка дозвола: Да

100

Образование и едукација

Формално образование


2021
Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
високо

земјоделство

2020
Факултет за земјоделски науки и храна-Скопје
високо

земјоделство

Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака