You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Блаже Ѓорев

Мотивиран и посветен, перфекционизам и одговорност.

Професионален опис


Студент на Филозофски Факултет, насока Археологија при институт за Историја на уметности и Археологија. Работни вештини стекнати при летна работа како студент.

Вештини


Категорија : Друго,

100

Дигитални вештини: Водење и ажурирање евиденции, Истражувања, Грижа за корисници, Техничка поддршка,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Критички размислувам, Соработувам во тим, Аналитички размислувам,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици: Англиски, Германски,

100

Возачка дозвола: Да

100

Образование и едукација

Формално образование


Филозофски Факултет - Универзитет Св. Кирил и Методиј Скопје
високо

Археологија

Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


15.06.2017 - 01.10.2017
Летен Клуб Хавана Неготино
Шанкер

01.06.2018 - 01.10.2018
Летен Клуб Хавана Неготино
Келнер

14.07.2019 - 30.09.2019
Work and Travel - Студентска работа
Собар

01.07.2020 - 30.09.2020
Стоби
Археолог

01.07.2021 - 01.09.2021
Стоби
Археолог

Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака