You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Даниел Николовски

Млад, амбициозен и посветен студент по хемија.

Професионален опис


Мој интерес е хемијата, поточно хемиското образование. Покрај ова, веќе три години успешно пливам во претприемачките води работејќи мрежен маркетинг. Втора година по ред сум претседател на ФСС на ПМФ.

Вештини


Категорија : Човечки ресурси, Друго,

100

Дигитални вештини: Комуникациски вештини,

100

Лични карактеристики:

100

Мајчин јазик: Label

100

Други јазици: Англиски,

100

Возачка дозвола: Не

100

Образование и едукација

Формално образование


Природно-математички факултет
средно

хемија; наставна хемија;

Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака