You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Валентина Милошевска

Личност со ентузијастички дух, иновативност и амбициозност.

Професионален опис


Како млада и амбициозна личност, особено целам кон тоа активно да го давам својот придонес за определени општествени прашања, преку различни активности (волонтерства, работа на проекти, пишување правни анализи итн).
Преку ваквиот тип на активности, коишто сметам дека успеваат во решавањето на таргетираните општествени проблеми, низ текот на времето се стекнав со богати искуства коишто ми ги отворија хоризонтите за дејствување.
Особено би го издвоила позитивното искуство со пишувањето на проекти кое ми стана омилена активност.
По професија сум правник, па така особено уживање ми е пишувањето на правни поднесоци, правни анализи итн.

Вештини


Категорија : Право и сметководство, Друго,

100

Дигитални вештини: Административно право, Регулатива за работни односи, Истражувања, Академско пишување,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Критички размислувам, Соработувам во тим, Аналитички размислувам,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици: Англиски, Српски, Шпански,

100

Возачка дозвола: Не

100

Образование и едукација

Формално образование


Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


01.10.2020 - 31.12.2020
Народен правобранител
Практикант

Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака