You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Филип Стефанов

Јас сум тимски играч, емпатичен, секогаш насмеан и подготвен за било каков предизвик. Сакам да патувам и да учам нови јазици.

Професионален опис


За мене сметам дека сум одличен преведувач и се стремам да напредувам во таа област. Компјутерските и административните задачи ги завршувам без проблем. Силна страна ми е работата со човечки ресурси и помош на корисници. Брзо учам и секогаш ги исполнувам задачите професионално и навремено.

Вештини


Категорија : Друго, Човечки ресурси, Дигитален маркетинг

100

Дигитални вештини: Mаркетинг на социјални мрежи, LinkedIn маркетинг, Еmail маркетинг, Подготовка на промотивни/ информативни текстови, Преведување, Истражувања, Грижа за корисници, Селекција на човечки ресурси,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Критички размислувам, Соработувам во тим, Аналитички размислувам,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици: Англиски, Германски, Шпански,

100

Возачка дозвола: Да

100

Образование и едукација

Формално образование


2020
Филолошки факултет Блаже Конески
високо

Преведување од англиски јазик кон македонски и обратно

Учество на обуки и тренинзи


2019
Сектретаријат за Европски прашања
Пракса

Превод, создавање на терминологија и користење софтвер за создавање превод

Стекнати сертификати


Работно искуство


01.09.2020 - 03.09.2021
GP Computers
Data Entry Operator

Анлиска компанија за IT поддршка со гранка во Македонија. Одговорностите и задачите беа дадени од клиентите на GP Computers. Имав различни работни обврски како: агент во call centre, претставник за поддршка на клиенти, онлајн маркетинг, recruitment assistant и асистент на менаџер на човечки ресурси.

Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака