You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Рената Пенчова

Јас сум Рената Пенчова, студент и млад активист во повеќе невладини организации. Имам голем интерес за младински теми и медиуми. Како и секој млада личност, сакам да поминувам време во природа, да патувам и да го откривам светот.

Професионален опис


Имам добри комуникациски, организациски, лидерски и дигитални вештини.

Вештини


Категорија : Човечки ресурси, Дигитален маркетинг, Друго

100

Дигитални вештини: Mаркетинг на социјални мрежи, Лекторирање, Грижа за корисници, Академско пишување,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Критички размислувам, Соработувам во тим,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици: Англиски, Хрватски, Шпански,

100

Возачка дозвола: Да

100

Образование и едукација

Формално образование


Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака