You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Aleksandra Mickoska

Амбициозна, упорна, љубопитна

Професионален описСтудент на Brainster Full Stack Academy подготвен за нов предизвик во вистинска работна
атмосфера во светот на Web development-от со познавања од HTML, CSS, JAVASCRIPT, JQUERY, DATABASES, MYSQL, PHP, PHP OOP, LARAVEL, GIT. Инаку, градежен инженер со околу 1 година искуство во подготовка на предмер, градежна книга и дневник, ситуации и организација на теренски активности.

Вештини


Категорија : Програмирање, Дигитален маркетинг, Дизајн

100

Дигитални вештини: Развивање на веб-апликаци, Развивање на веб-страници, Одржување на веб-страници,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Критички размислувам, Соработувам во тим, Аналитички размислувам,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици: Англиски,

100

Возачка дозвола: Да

100

Образование и едукација

Формално образование


Градежен факултет Скопје
високо

Градежништво

Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака