You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Сара Стојановска

Професионален опис


Вештини


Категорија : Човечки ресурси, Дигитален маркетинг, Е-бизнис

100

Дигитални вештини: Mаркетинг на социјални мрежи, LinkedIn маркетинг, Подготовка на промотивни/ информативни текстови, Селекција на човечки ресурси, Развивање капацитети на човечки ресурси,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Критички размислувам, Соработувам во тим, Аналитички размислувам,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици: Англиски, Српски, Француски, Шпански,

100

Возачка дозвола: Да

100

Образование и едукација

Формално образование


Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


01.06.2019 - 10.09.2019
Матосс Козметикс
Асистент за продажба и подготовка на извештаи

Поттикнување на продажба, примање и подредување на артикли, однесување со потрошувачи, подготовка на финансиски и продажни извештаи

Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака