You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Todorka Trajche

Професионален опис


Вештини


Категорија : Дигитален маркетинг, Дизајн, Видео продукција

100

Дигитални вештини: Mаркетинг на социјални мрежи, Еmail маркетинг, Снимање видео,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Соработувам во тим,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици: Англиски, Албански, Српски, Бугарски,

100

Возачка дозвола: Да

100

Образование и едукација

Формално образование


Факултет за информатички науки и компјутерско
високо

Софтверско инжинерство и информациски системи

2020
Општа гимназија
средно

Општо

Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака