You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Sanja Stojceska

Комуникативна, друштвена одговорна и забавна

Професионален опис


Моментално студент на академијата за дигитален маркетинг на Brainster, добра сум во креирање на landing pages, креирање на content за кампања и добро владеење на Facebook analytics за креирање на реклами.

Вештини


Категорија : Дигитален маркетинг,

100

Дигитални вештини: Mаркетинг на социјални мрежи, LinkedIn маркетинг, Еmail маркетинг,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Критички размислувам, Соработувам во тим,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици:

100

Возачка дозвола: Да

100

Образование и едукација

Формално образование


Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


01.07.2018 - 15.09.2018
Кики парфимерија
Продавач

Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака