You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Sofche Krmzova

Hshsj

Професионален опис


Bjj

Вештини


Категорија : Право и сметководство, Човечки ресурси, Друго

100

Дигитални вештини: Составување договори , Даночно право, Административно право, Регулатива за работни односи, Право на интелектуална сопственост, Права на потрошувачи, Деловно право, Сметководство, Селекција на човечки ресурси, Развивање капацитети на човечки ресурси,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Аналитички размислувам,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици:

100

Возачка дозвола: Да

100

Образование и едукација

Формално образование


Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака