You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Верица Јанаќева

Јас сум личност која брзо учи и брзо се прилагодува на секакви човечки карактери и различни околини.

Професионален опис


Познавање и примена на програмирање, веб дизајн, развој на софтвер, најразлични програмски јазици и frameworks за frontend и backend технологии.
Диплома за завршено високо образование во областа на компјутерски науки и инженерство.

Вештини


Категорија : Програмирање, Дизајн,

100

Дигитални вештини: Веб-дизајн, Развивање на веб-апликаци, Развивање на веб-страници, Одржување на веб-страници,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Критички размислувам, Соработувам во тим, Аналитички размислувам,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици:

100

Возачка дозвола: Не

100

Образование и едукација

Формално образование


Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака