You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Теодора Миткова

Креативна, амбициозна и желна за нови искуства.

Професионален опис


Одлични организациски и интерперсонални вештини. Креативно и аналитичко размислување ми се јаки страни. Спојот на искуства од областа на организација на настани и концерти и праксата за психотерапија ме насочуваат да навлезам во водите на човечки ресурси.

Вештини


Категорија : Човечки ресурси,

100

Дигитални вештини: Селекција на човечки ресурси, Развивање капацитети на човечки ресурси,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Критички размислувам, Соработувам во тим, Аналитички размислувам,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици: Англиски, Српски,

100

Возачка дозвола: Да

100

Образование и едукација

Формално образование


2017
СУГС Раде Јовчевски - Корчагин
средно

Гимназија

Универзитет Св. Кирил и Методиј - Филозофски факултет
високо

Психологија

Учество на обуки и тренинзи


Стекнати сертификати


Работно искуство


12.04.2017 - 22.04.2017
Award Promotion
Хостеса и асистент

01.06.2018 - 01.07.2018
Когниција
Практикант

Работа од област на психотерапија, психодијагностика и преглед на психолошки тестови и скали.

01.09.2018 - 20.10.2018
Award Promotion
Асистент за организација на настан

01.07.2021 - 15.07.2021
Award Promotion
Асистент за организација на концерт

Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака