You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Нина Попдимитрова

Љубител на креативноста. Периодичен перфекционист. Страствена кон кинематографијата. Ентузијазтична кон промените.

Професионален опис


Е-бизнис студентка која бара предизвици и постојано си поставува цели, константно барајќи можност за самоунапредување и да постигнување на успеси. Имам одлични способности за тимска работа, волја да иницирам дискусии и сакам да решавам проблеми. Страствена кон дигиталниот маркетинг и секогаш желна за успешно стекнување нови знаења и вештини.

Вештини


Категорија : Е-бизнис, Дигитален маркетинг, Дизајн

100

Дигитални вештини: Mаркетинг на социјални мрежи, Еmail маркетинг, SEO, Подготовка на промотивни/ информативни текстови,

100

Лични карактеристики: Комуникативен, Креативен, Критички размислувам, Соработувам во тим,

100

Мајчин јазик: Македонски

100

Други јазици: Англиски, Германски, Српски, Шпански,

100

Возачка дозвола: Не

100

Образование и едукација

Формално образование


Учество на обуки и тренинзи


2021
Едукативен центар на Пивара Скопје
Вештини за успех

2021
European Bank for Reconstruction and Development
Know How to ... in a Crisis Programme

2021
HP Life
Social Media Marketing

Advertising successfully across social platforms, Creating effective social media marketing campaigns, Creating a targeted social media advert.

Стекнати сертификати


2014
Cambridge Assessment English
Cambridge English Level 2 Certificate
2020
Google and IAB Europe
The Fundamentals of Digital Marketing

Работно искуство


01.03.2017 - 01.06.2017
Асоцијација за правата на деца со посебни потреби
Волонтер

Помош во секојдневните активности на деца и млади со попречености

08.09.2016 - 01.02.2017
Старталк
Волонтер

Држење на настава на Англиски јазик, вршење преводи, административна работа поврзана со изработка на тестови, барање материјали за работа со ученици на претшколска возраст итн.

Портфолио


Препораки


Испрати лична порака до кандидатот

 
 

Внеси оцена и препорака